top of page
  • Ioannis Vasileiou

Καπνιστές Πέστροφες


Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα προϊόντων και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την ποικιλία η καπνιστή Πέστροφα.



Για το ανθρώπινο σώμα, αυτή η ποικιλία ψαριών είναι πολύ χρήσιμη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περιέχει υψηλό επίπεδο βιταμινών Α και Ε.

Επιπλέον, η πέστροφα αποτιμάται για την παρουσία στη δομή της ενός ειδικού συμπλέγματος λιπαρών οξέων που έχουν ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξη των μαλλιών, των νυχιών, της κατάστασης του δέρματος, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού.


Για να μπορέσουμε όμως να εκμεταλλευτούμε όλα αυτά τα ευεργετικά συστατικά υπάρχει μια διαδικασία που ακολουθείτε ευλαβικά.


Αφού αλιευθούν τα ψάρια από τις δεξαμενές σε βάρος περίπου 400 γραμμάρια, καθαρίζονται τοποθετούνται στην άλμη και καπνίζονται στο καπνιστήριο που έχει πιστοποιηθεί κατά iso 22000:2018. Στο φούρνο καπνίσματος αρωματίζονται με καπνό από ξύλο οξιάς και αφού έχει ολοκληρωθεί η παστερίωση του ψαριού φτάνοντας στους 90 C τα αφήνουν να κρυώσουν και στη συνέχεια φιλετάρονται και συσκευάζονται σε κενό αέρος.

Συντηρούνται για 4 μήνες σε θερμοκρασία ψυγείου μικρότερο από 4 οC





4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page